Site Overlay

Rólunk

Családilag működtetünk több éve egy rendezvény központú vállalkozást, mely biztosítja felnőttek, gyermekek és a természet kapcsolódását, a szabadidő aktív vagy passzív eltöltését tanyasi környezetben.

Horti László vagyok, vendéglátói végzettségem van, több évtizede dolgozom ezen a területen. Azok közé a vendéglátók közé tartozom, aki számára fontos a vendégek elégedettsége. Feleségemmel közösen minden családi – baráti rendezvényen erre törekszünk.

Hitvallásom: a vendégek igényes környezetben, kiváló alapanyagból készült, házias ízű, bőséges mennyiségű ételeket,színvonalasan szervírozva kapjanak.

A tanyasi környezet, a hely kisugárzása lehetővé teszi, hogy nálunk mindenki, aki ezt a miliőt kedveli, otthon érezheti magát.

Szeretem a gyerekeket, a lovakat, s gyerekkori lovas tapasztalataim arra késztettek, hogy ezen a területen képezzem magam, ezért „mozgásfejlesztés lóháton” képzésen vettem részt. Feleségemmel, Évivel együtt közösen tudunk ezen a területen is tevékenykedni.

Feleségem, Éva óvodapedagógus, differenciáló fejlesztőpedagógusi szakképesítéssel. Mindketten szeretjük a természetet, közel állnak hozzánk az állatok.

Ő óvónői és fejlesztő pedagógusi képesítéssel rendelkezi ,négy évtizedet töltött ezen a pályán. Gyermekközpontúság, közvetlenség, önzetlen gyermek szeretet  jellemzi.

Hitvallása arra készteti,hogy az ismereteket mozgásba, játékba ágyazva tapasztalat szerzéssel, élménnyel jutassuk el a gyerekekhez.

Nyári gyerektáboraink,gyermek és családi partijaink ilyen szellemben szerveződnek.

A siker visszaigazolása a gyerekek között minden pillanatban tapasztalható,azzal, ha vidám tevékenykedés, gyermeki kacaj vesz bennünket körül.

A tanyán, ahol élünk, tudunk fogadni csoportokat (50 főig), családokat, akik valamilyen rendezvényt akarnak tartani, vagy csak jól érezni magukat.

Itt megtekintheti rendezvénytermünket, a terítési variációkat…

Gazdag baromfi udvarunk van, lovakkal, birkákkal rendelkezünk, egy csacsi is színesíti az állatparkunkat.

Hátas- és fogatlóval egyaránt rendelkezünk, így lovagoltatni, kocsikáztatni is tudunk.